TeknoComp Oy

TeknoComp Oy on jyrsittävien ja sorvattavien alihankintakomponenttien ja -kokoonpanojen sopimusvalmistaja. Toimintamme alkoi 90-luvulla ja mukana on monia pitkän linjan ammattilaisia, joilla on vuosien kokemus koneistuksesta.

Asiakkaitamme ovat teollisuusyritykset, jotka valmistavat sairaalateknologioiden sovelluksia, prosessiteollisuuden kone- ja automaatioratkaisuja, elektroniikan testauslaitteita sekä telekommunikaatiolaitteita.

TeknoCompin suurin voimavara ovat kokeneet ja sitoutuneet työntekijät. Ammattitaitomme ansiosta olemme joustava toimija, jolle korkea laatu on kunnia-asia. Laaja konekantamme mahdollistaa suuren kapasiteetin, joten pystymme toimittamaan tilaukset nopeasti ja laadukkaasti. Toiminnan periaatteet.

Asiakkaidemme käytössä on TeknoCompin ja koko alihankkijaverkostomme yhdistetty tietotaito koneistuksesta, raaka-aineista, pinnoituksesta, kokoonpanosta sekä koneistettujen komponenttien esi- ja jälkikäsittelystä. Olemme kokonaisvaltainen kumppani hienomekaanisten komponenttien saralla.